Radiobutikkens kvalitetsmerker

Jeg er enig med dem som sier at du bør styre unna de billigste radioene. Vi snakker jo om lyd, og for de aller fleste skal det være god lyd. Derfor har Radiobutikken.no fokusert mest på radioene i «mellomsjiktet» hva pris angår. Der er det en rekke gode radioer, og egenskapene er avanserte mens brukergrensesnittet er enkelt.

Radiobutikken har også «de dyreste» og noen av «de rimeligste» radioene i markedet. Og du vil bli overrasket over hvor god lyd en rimelig digitalradio har fått etterhvert.

Her presenterer vi våre radiomerker og guider deg inn til dem i butikken vår:


Pure er et engelsk radiomerke med lange tradisjoner i vår digitale tidsalder. De er verdens største produsent av digitalradioer og de eier også et av selskapene som produserer selve digitalradiomottakschip’en. Pure har radioer i alle kategorier, fra kjøkkenradio via internettradio, til HiFi og billøsninger.

Du finner PUREs radioer i RADIOBUTIKKEN.no her.


Revo er en skotsk radioprodusent som så dagens lys første halvdel av 2000-tallet. De startet med en IN-CAR DAB-løsning. De har utviklet sitt konsept og fokuserer nå på reiseradio-modeller med HiFi-lyd. Avanserte egenskaper og eksklusivt design kjennetegner Revos radioer.

Du finner REVOs radioer i RADIOBUTIKKEN.no her.


Pinell er et norsk radiomerke. Pinell har hatt enorm suksess med DAB/FM/WiFi-radioen Supersound og Supersound II. Pinell har også portable radioer og adaptere for HiFi. God lyd og teknologi som befinner seg i tet.

Du finner PINELLs radioer i RADIOBUTIKKEN.no her.


International Receiver Company er et dansk radiomerke. De utvikler et fullt sortiment med digitalradioer og inkluderer WiFi-radio i de fleste produktene sine. De har både rimelige og kostbare radioer. God lyd, nærmest uansett kabinett kjennetegner IRC.

Du finner IRCs radioer i RADIOBUTIKKEN.no her.


Tivoli har blitt legendariske når det gjelder radioapparater i Norge. For noen år siden skulle «alle» ha en Tivoli PAL. Det var ikke bare en radio, det var et lite stykke kunst. Kall det gjerne en design-perle eller interiør. Nå har også Tivoli «digitalisert» sine radioprodukter. Lyden er ENDA bedre og designet flottere enn tidligere.

Du finner TIVOLIs radioer i RADIOBUTIKKEN.no her.


Taiwanske Sangean har produsert radioer i 37 år. I de siste 10-15 har de spesialisert seg på digitalradio (DAB/DAB+/WiFi). Lyden er fremragende og kvaliteten god.

Du finner SANGEANs radioer i RADIOBUTIKKEN.no her.

Radiobutikken har også radioer fra andre produsenter og skaffer det meste. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du ikke finner i www.radiobutikken.no. Benytt e-post: salg@radiobutikken.no

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.