MediaDAB har kommet til Norge!

MediaDAB er digitalradio i bilen for ALLE. Ikke bare de som får det originalmontert fra fabrikk. Vi vet at behovet er stort. Mange har bil med integrert anlegg. Få ønsker en ekstra «dings» og kabler hengene i bilen. Noen har kjøpt ny bil og glemt å inkludere DAB. Andre har eldre bil uten mulighet for å bytte anlegget. OG noen kjøper bilmerker som ikke tilbyr digitalradio. MediaDAB er løsningen for de fleste!

DAB til alle biler!

Radiobutikken.no legger ut MediaDAB til kompatible bilmerker fortløpende. Se oversikten her. Den blir lengre og lengre hver dag. Paser srl. er Italiensk og enheten er produsert i Italia. MediaDAB Norge er importør og forhandlernettet er under utbygging.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.