DAByourCAR. Videoreportasje hos DINSIDE.no

Her kan du se videoreportasjen om DAByourCAR hos DINSIDE.no. Her kan du bestille din egen DAByourCAR.

Enkel å montere. Rimelig å kjøpe. DAByourCAR tredje generasjon gir deg DAB/DAB+ i bilen på noen minutter.

Dette er en enkel og god løsninger for alle som ønsker å oppgradere bilanlegget sitt med DAB/DAB+, men ikke ønsker en ekstra enhet på dash-bordet.
VST DAB your CAR er en DAB/DAB+-mottaker som kobles til 12v i bilen (standardløsning er lighter-kontakt, men den kan selvfølgelig også fastmonteres til bilens 12V-anlegg).
Deretter kan boksen legges under setet eller gjemmes i hanskerommet. DAB-sendingene videresendes på FM til din bilradio. Teksten (DLS-service på DAB med sangtitler, nyheter og annet) vises som tekst i RDS-displayet på FM-radioen din. Det eneste du trenger å ha tilgjengelig er VST DAB your CARs fjernkontroll. Den opererer med radiosignaler og ikke IR, så du trenger ikke visuell kontakt mellom mottaker og fjernkontroll for at den skal kontrollere mottakeren.

Med denne løsningen får du alle de digitale radiokanalene, alle DABs meldinger i displayet og klar og tydelig digitalradiolyd, selvom lyden altså er modulert om til FM-standard ved overføring fra den digitale mottakeren til din FM-radio. Lyden blir veldig god og du får alle DABs kvaliteter inn i bilen uten å måtte bytte ut lydanlegget du har der fra før. Løsningen er enkel å montere, enkel å bruke og gir deg MYE god radio.

I tillegg kan du koble en hvilken som helst lydkilde til boksens AUX-inngang (3,5 mm minijack) og få lyden distribuert over bilens radioanlegg.

DAByourCAR gir deg DAB/DAB+ på din originale bilstereo. Det eneste du ser i bilen er fjernkontrollen. Vil du ikke ha den heller, må du vurdere MediaDAB. Med MediaDAB styrer du alt med rattkontrollknappene.

Dersom du ønsker en løsning uten fjernkontroll, kan du lese mer om MediaDAB her.

Det er en dyrere løsning, men den er 100% integrert. MediaDAB passer ikke i alle biler pr i dag, men Radiobutikken.no gir deg en god oversikt over tilgjengeligheten for din bil.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.