Farsdagspresang med stor F!

Han fortjener det! Far. Eller pappa, om du vil. Han fortjener noe skikkelig kult i år. Som for eksempel denne…

galaxysSWiFi5.0DMB

Her er nettbrettet som gir deg DAB/DAB+ og DMB. Det betyr at du kan motta alle de digitale radiokanalene og der det sendes MiniTV kan du også se TV live på brettet.
Du kan lese mye mer om MiniTV og hvilke kanaler som sender, her. Dette er et «Må ha»-produkt for alle som er glade i gadgets. Merk at rimeligere versjoner finnes hos konkurrenter, men at de da (så langt vi har funnet ut) ikke har DAB+/DMB og en lavere versjon Android. Denne har Android Gingerbread v2.3.  Det er pr i dag ca en ukes leveringstid på denne modellen, så du må lage gavekort til far. Det viktigste er at han blir glad!

Samsung Galaxy S WiFi 5.0 er en multimediaavspiller utstyrt med en 5 tommer skjerm. Ingen andre MP3-spillere kan måle seg med Galaxy S WiFi 5.0. Galaxy S WiFi 5.0 tilbyr en livsstil med musikk, videoer, spill, Gmail-tjenester, Google maps, Google stemmesøk og mer. I tillegg kan den forbedre dine daglige rutiner med masse programmer fra Android Market og Samsung Apps. Gled deg over sosiale nettverkstjenester som Twitter eller Facebook, så vel som gratis stemme- og videosamtaler via Internett.

Et fem tommer nettbrett med Wi-Fi som også kan brukes som fjernkontroll, tastatur og ekstra TV. TV-modellene fra 2011 støtter ikke power on og Galaxy S Wifi har ikke støtte for GSM-funksjonalitet. Alle tekniske spesifikasjoner kan du lese her.

Du kan lytte i inntil 60 timer og se TV/video i inntill 8 timer pr opplading. Det er 8GB innebygd minne. Du kan utvidet minnet med opp til 32GB.

Du kan lese mer om produktet her. Og her (også med demo-video, dog annet IOS).

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.