FFK og POPradio med landets første fotballDAB?

Den gode nyheten om at lokalDAB kommer til Østfold gledet folk på østsiden av Oslofjorden tidligere i uken.

Norges første fotballDAB?

Norges første fotballDAB?

Nå inngår Fredrikstad Fotballklubb og Radiobutikken.no samarbeid om salg av det vi tror er landets første fotballDAB. POPradioen har vært en stor suksess og nå kommer den i en «Limited FFK Edition». Den hvite radioen med den flotte FFK-logoen på er leveringsklar i begynnelsen av mai. Allerede nå kan den bestilles på www.radiobutikken.no.

«Vi håper at denne blir populær blant FFKs supportere og gleder oss til å være med på å gjøre byens fotballklubb klar for radiodigitaliseringen som pågår», sier daglig leder i Radiobutikken.no Hans Christian Andersen. Han driver sin virksomhet fra Kråkerøy, noen hundre meter i luftlinje fra Stadion, hvor FFK skal lage fest mange ganger i 2014.

POP Ltd Edt FFK kommer til lager i god tid før fotballfesten den 16. mai, melder Radiobutikken.no. FFK har inntekter fra salget av denne spesielle utgaven av POP.

«Selvfølgelig er vi FFK-patrioter i Radiobutikken.no», sier HC. «Det er gøy at klubben går nye veier for å kombinere inntjening med det å tilby supporterne nye og spennende produkter. Jeg ser ikke bort i fra at andre fotballklubber kan komme til å ønske seg sin variant av POP. Vi har den i blå også», sier han og smiler i retning «den andre byen».
«Og rød», skynder Halden-gutten seg å legge til.

POP er en liten og hendig dabradio med dab, dab+ og fm rds. Den kan brukes på 220v, usb-port og AA-batterier. Det er hodetelefonutgang på POP også. Meget god mottakschip (Frontiere Silicon) og god reiseradiolyd har den også. POP Ltd Edt FFK blir første POP ut i den nye og forbedrede versjonen som altså ankommer Norden rundt 1. mai.

Det er i første omgang lagt opp til 250 stk FFK POP, så de som vil sikre seg sitt eksemplar nå, kan reservere i Radiobutikken.no i dag.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.