Verdens enkleste løsning for dab+ i bil? POPyourCAR er underveis.

Er dette verdens enkleste løsning for DAB+ i bil?

Er dette verdens enkleste løsning for DAB+ i bil?

POPs neste modell er rett rundt hjørnet og den heter POPyourcar. Det er et dab-adapter for den urbane bilisten som vil ha tilgang til de digitale kanalene på en svært enkel og effektiv måte. POPyourcar er et «kinderegg» – tre i ett. BilDAB, lommeDAB og stueDAB for deg med eldre radio uten linjeinngang.

BilDAB:
Det følger med 12v ladekabel og «fot» til å sette POPyourcar i. Denne monteres enkelt i bilen. Slå på. Trekk ut den interne antennen. Søk etter kanalene (første gang), søk inn angitt FM-frekvens på bilradioen du har fra før. Vips så har du digitalradio i bilen. Ingen montering. Ingen strekking av kabler. Ingen trøbbel. Vær oppmerksom på at dabnettet i Norge er sterkere i og rundt byene enn langs landeveien. Husk også at POPyourcar (som alle andre radioer) må ha tilgang til dabsignalet. Det må derfor ikke være folie, solskydd eller annet i frontruten som hindrer at signalet kommer inn i bilen din. Eksterne antenneløsninger er under utvikling.

Vi har testet POPyourcar i noen måneder og er veldig fornøyd med hvor enkelt det nå er å få dab/dab+ i bilen.

LommeDAB:
POPyourcar kan du lade opp hjemme på PC/MAC/usb-port. Så kan du ta den med deg ut i parken, langs skisporet, på fotballkamp, på hytta eller ut på fjorden. Den innebygde høyttaleren gjør at du kan «dele lyden» med dem du er sammen med. Hvis du ikke vil dele, kan du sette i hodetelefoner og lytte alene.

StueDAB:
Mange har gode, gamle radiokabinett med nydelig lyd, men uten linjeinngang. Disse har så langt stort sett vært isolert vekk fra muligheten til å høre digitale radiokanaler. POPyourcar er løsningen. Plasser enheten oppå anlegget ditt. Gjør som i bilen. Søk inn FM-frekvensen som POPyourcar sender på og så har du tilgang til alle dabkanalene, helt trådløst på ditt radiokabinett.

 

FM-sendere har ufortjent dårlig rykte blant enkelte. For mange år siden hadde vi såkalte «Svinesund-løsninger», som den gangen var ensbetydende med skurr og dårlig lyd. Mye har skjedd siden den gang. Men, det er fremdeles FM-sending, så dersom det er forstyrrelser eller noe som «slår innpå», vil det kunne forringe lyden. Det er flere FM-frekvenser å velge mellom på POPyourcar, så problemet lar seg løse. Skulle du ikke akseptere FM-sender, får du heller ingen POPyourcar-løsning!

Vi gleder oss til å tilby POPyourcar i Radiobutikken.no (og selvfølgelig hos alle andre POP-forhandlere i Norge, Sverige og Danmark) i løpet av noen dager.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.