Radio fra laboratorium. Det ER bra!

Radiobutikken.no har Geneva Lab sine digitalradioer. Vi lagerfører WorldRadio, Model S BT og XS DAB+. Nå har vi kampanjepris på Geneva Model S BT. Les mer lenger ned.

Den første radio som er mini-liten, men allikevel med rette kan omtales som HiFi.

Den første radio som er mini-liten, men allikevel med rette kan omtales som HiFi.

Geneva XS 
Det er et kompakt Hi-Fi system som kommer til syne når boksen åpnes. Model XS DAB+ har også en innebygd digitalt FM søkefunksjon. Musikk avspilles trådløst til Model XS DAB+ fra en hvilken som helst Bluetooth-kompatibelt enhet, som for eksempel iPad, iPhone, andre smart telefoner og lesebrett. Andre lydkilder kan bli tilkoblet via kabelen som medfølger (3.5 mm line-in). Avansert digital teknologi gjør at Model XS DAB+ produserer et forbløffende og bredt lydbilde som ikke står i forhold til størrelsen. Geneva Model XS DAB+ er ikke bare enda en klokkeradio; den er et bærbart high-fidelity lydsystem!

Geneva WorldRadio
En av verdens lekreste reiseradioer. Vi snakker følelsen av Bentley, Ferrari eller Cafè de Paris, – avhengig av hvilken type du er. I tillegg til komplett tilgang til alle dab-, dab+- og fm-kanaler, kan man enkelt koble til Bluetooth som gjør det mulig å overføre musikk trådløst fra alle smartmobiler og nettbrett. Bluetooth gir deg også muligheten til å streame alle radiokanaler som er tilgjengelige på internett. Geneva WorldRadio DAB+ har en lydkvalitet av ypperste klasse. Radioen har farget skjerm med seks berøringsfelt for kildevalg (digitalt FM og DAB+ søk, Bluetooth) samt valg av bass/diskantjustering og alarminnstilling. Andre lydkilder kan kobles til via aux-inngang på baksiden. De oppladbare Litium Polymer batteriene sørger for mer enn fem timer med spilletid i frakoblet modus.

Model S BT
Klassikeren som har sin fortjente plass sentralt i ethvert møblert hjem. Er den ikke på plass hos deg ennå? Da kan du benytte deg av vårt kampanjetilbud nå! Dab, dab+, fm med fantastisk lyd. Dette er den oppgraderte versjonen av Model S BT, med Bluetooth. Her kan du trådløst overføre musikken fra feks telefonen, datamaskinen eller nettbrettet ditt. Geneva Sound System Model S DAB BT byr på det beste av lyd, kvalitet og design i sin klasse. Her finner du det nye TouchLight knappevalget, en ny Bluetooth-tilkobling for trådløs overføring av musikk og en digital klokkeradio. TouchLights lyser opp ved berøring og gir deg full kontroll. Geneva Sound System Model S DAB er den minste i Geneva famlilien. Likevel en tøffing med stor lydgjengivelse. Financial Times beskriver den som ”absolutt herlig – og vakker, et storslagent produkt jeg bare vil stryke over og ikke minst lytte til den sveitsiske presisjonen.”

Du finner alle våre Genevaradioer her. Deriblant tilbudet hvor du sparer 200,- på Model S BT.  (gjelder når denne saken skrives i mars/april 2014)

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..