Integrert DAB+ som styres med rattknappene i bilen din

På tredjeplass i vår «mest ettersøkte dabradio»-liste fra radiobutikken.no kommer MEDIADAB. Etter POPduo og REVO SuperSignal, er det MediaDAB som er det tredje mest søkte begrepet på Radiobutikken.no i mai 2014.

MediaDAB

MediaDAB – integrert digitalradio i bilen din

«Alle» vil ha tilgang til digitalradiokanalene i bilen sin, men «ingen» vil bruke flere ti-tusner på å bytte det helintegrerte anlegget som befinner seg i de fleste nyere biler.

Har du en gammel bil med 1DIN eller 2DIN (standard bilstereostørrelser) så er saken grei. Da bytter du bare hele anlegget og får DAB+ på 1-2-3 (se Radiobutikken.no sitt store utvalg av bilstereo med dab+)

Men, hvis anlegget ditt er integrert, det vil si at du har displayet ett sted, volumknappen et annet sted og selve enheten et tredje sted (eksempel), så er det vanskelig å bytte ut anlegget. Da er en DAB-adapter løsningen. MediaDAB integreres 100% og du får tilgang til digitalradiokanalene uten at noe nytt utstyr synes i bilen din. Du styrer dabradioen med de rattknappene du har i bilen fra før. Det eksisterende anlegget berøres ikke. Du får rett og slett bare flere radiokanaler på den radioen du har fra før.

Installasjon:
Vi anbefaler å benytte en bilstereoinstallatør eller merkeverksted. Ikke fordi det er vanskelige å koble til MediaDAB, men fordi interiøret i bilen ofte er komplisert å komme seg inn bak.

Kompatibilitet:
Det er langt flere biler i Norge i dag som KAN bruke MediaDAB enn det er biler som IKKE KAN bruke MediaDAB. Det finnes ingen eksakte tall, men vi vil anslå MediaDAB til å fungere med ca 70% av de bilene som ruller på norske veier i dag.

Du kan lese mye mer om MediaDAB   –  integret dab+ for de fleste biler  –  i Radiobutikken.no her.

 

Når du handler i Radiobutikken.no får du GEBYRFRI faktura med 14 dagers forfall. Du kan også søke om utsettelse og delbetaling. Ønsker du å betale med kort kan du gjøre det med en gang. Vi har radioer på lager og sender med en gang. En handel i Radiobutikken.no er rask, trygg og trivelig!

V E L K O M M E N !

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.