Norge nysgjerrig på REVO SuperSignal

SAHAGA AS har nettopp overtatt som importør av REVOs produkter til Norge. Deres første oppgave blir å introdusere de to nye produktene REVO SuperSignal og REVO SuperConnect. Sistnevnte kommer om en uke eller to. SuperSignal har vi på lager i Radiobutikken.no nå.

Nest etter POPduo (se sak her i bloggen i går) er det REVO SuperSignal flest mennesker har søkt på i Radiobutikken.no i mai 2014.

Hvorfor det?

Jeg tror svaret ligger i dette bildet:

Nydelig lyd og supert mottak. REVO SuperSignal lever opp til navnet.

Nydelig lyd og supert mottak. REVO SuperSignal lever opp til navnet.

REVO SuperSignal er en lekker radio. Designet er vakkert og materialene eksklusive. Amerikansk håndarbeidet valnøtt, anodisert aluminium og presset stål. Når SuperSignal i tillegg spiller med en lyd som slår det meste i klassen, er det lett å la seg overbevise. At radioen har «alt du vil ha», det vil si dab, dab+, fm og bluetooth, slik at du kan spille både radio og musikk fra telefonen/nettbrettet/PC/MAC, trekker også opp, tror jeg!

Det er allerede mange tusen fornøyde REVO SuperSignal-kunder i verden. Brukeranmeldelsene på Amazone og andre nettsteder er veldig gode. I tillegg har en rekke magasiner og aviser uttalt seg i positive ordelag om den skotske radioen.

Du kan lese mye mer om SuperSignal og eventuelt bestille din her.

Når du handler i Radiobutikken.no får du gebyrfri faktura med 14 dagers forfall. Du kan også betale med kort med en gang. I tillegg kan du søke om betalingsutsettelse eller delbetaling. En handel i Radiobutikken.no er rask, trygg og hyggelig. V E L K O M M E N !

Har du spørsmål til oss i Radiobutikken.no, ber vi deg om å benytte vårt kundesenter på http://www.radiobutikken.zendesk.com eller klikke på «spør oss»-fanen på venstresiden av alle http://www.radiobutikken.no sider.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..