Best i test på lyd og egenskaper! Landets beste pris!

Radiobutikken.no selger et parti med REVO Heritage G2 i amerikansk valnøtt for 1989,- (før 2489,-). Dette er den aller nyeste versjonen Heritage og lyden er kraftig og veldig god. Les videre eller bestill din REVO HERITAGE på supertilbud her med en gang 🙂

Dab, dab+, fm, internettradio og god lyd.

Dab, dab+, fm, internettradio og god lyd.

 

Revo Heritage er modellen for deg som vil ha en radio som både ser utrolig flott ut hvor enn du setter den, og som har alle funksjoner du noengang vil trenge. FM, DAB+, Internettradio, Wi-Fi og streaming fra PC/Mac.
Hør på radio med DAB, DAB+, FM, finn allverdens kanaler med Wi-Fi internett radio,spill din egen favorittmusikk med docking for *alle iPhone eller iPod modeller eller spill dine beste låter trådløst fra din PC eller Mac. Du har mulighetene!

Revo Heritage er en moderne nytolkning av klassisk europeisk radiodesign fra 1960-tallet , bygget  av aluminium og ekte valnøtt og fylt med de nyeste multi-plattform digital radioteknologi .

Heritage er laget med de beste materialer og komponenter . Kabinettet er laget av en kombinasjon av aluminium og ekte valnøtt finer . Klar og fyldig lyd strømmer fritt fra en spesialdesignet 3 » Neodymium høyttaler driver , drevet av en super high fidelity 7 W forsterker. Til slutt , Revo Heritage drar nytte av et stort grafisk OLED-skjerm og innovativt styrespak system for maksimal brukervennlighet .

Alle menyene er på Norsk (inkl Svensk og Dansk + flere språk) inkl æ,ø å samt svenske og danske bokstaver. I følge Prisjakt finner du ikke REVO Heritage rimeligere noe annet sted.

Velkommen til en rask, trygg og trivelig handel i Radiobutikken.no.  Vi setter service i høysetet!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.