Få Bluetooth på stereoanlegget ditt!

Tenk deg at du kan spille musikk fra Spotify på mobilen og høre lyden i høy-kvalitet på HiFi-anlegget i stuen! Det er veldig enkelt. Med nyheten BAR1 fra Radiobutikken.no er du klar for å nyte god lyd i løpet av 5 minutter.

Bluetooth-mottaker som lar deg høre lyd fra mobil, nettbrett, laptop etc. på hvilket som helst lydanlegg med linjeinngang.

Bluetooth-mottaker som lar deg høre lyd fra mobil, nettbrett, laptop etc. på hvilket som helst lydanlegg med linjeinngang.

Imperial BAR1 er enkel å koble opp. Den kan tilkobles vanlig linjeinngang eller optisk inngang. Lydkvaliteten blir topp. Helt opp til 352kb/s, fordi enheten har aptX. Har du ønsket deg lyden fra mobilen i stuen, uten ledninger? Da er løsningen her. Bestill din i dag, så sender vi i morgen!

Les mer og bestill din i Radiobutikken.no her.

Når du handler i Radiobutikken.no er du sikret god service, gode priser og gode produkter. Du får gebyrfri faktura med 14 dagers forfall. Du kan også søke om utsettelse eller delbetaling. Kortbetaling med en gang er også mulig. Velkommen til en rask, trygg og trivelig handel i Radiobutikken.no

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.