Start helgen med å bestille deg en god REVO-radio!

Vi har alle REVOs nye modeller på lager, og to knalltilbud på de litt eldre. Her snakker vi om kvalitet, design og radioglede!

Det skotske radioselskapet REVO Tech. har laget radioer i 10 år. De har mottatt 6 Red Dot Awards for design og en rekke utmerkelser for god lyd. What HiFi Magazine har kåret et REVO produkt til «årets lydprodukt» og gode kritikker begynner å bli en vanesak for ingeniørene hos REVO i Lanark, midt mellom Glasgow og Edinburgh.

Vi begynner med den feteste nyheten:

REVO SuperConnect

REVO SuperConnect. En kjempe blant radioer. (På lyd og egenskaper, altså!)

REVO SuperConnect. En kjempe blant radioer. (På lyd og egenskaper, altså!)

REVO SuperConnect har nydelig, varm og god lyd. Ikke for mye bass, men varm og god dybde. Mellomtone og diskant harmonerer. Radioen har dab, dab+, internettradio, Spotify Connect, Bluetooth (med aptX) og en rekke tilkoblingsmuligheter. Her får du tilgang til alle de lydkildene du trenger. Håndarbeidet, amerikansk valnøtt og estrudert T6 aluminium gir et eksklusivt inntrykk, og eksklusivt ER det. Radioen er enkel å betjene og det store displayet er tydelig.

Du kan lese mer om REVO SuperConnect her.

 

REVO SuperSignal

Nydelig lyd og supert mottak. REVO SuperSignal lever opp til navnet.

Nydelig lyd og supert mottak. REVO SuperSignal lever opp til navnet.

Den gode lyden er en selvfølge også på denne, litt mindre nyheten fra REVO. SuperSignal tilbyr dab, dab+, fm og Bluetooth (med aptX). Dette er en flott radio som passer like godt på kontoret som i stuen eller på kjøkkenet. Med en digitalradio med dab og dab+ får du allerede nå tilgang til over 20 kanaler, mange steder 40 kanaler med digitalt innhold. I displayet får du beskjed om hva sangene heter, hva som er siste nytt og hvem som er programleder. Informasjonen bestemmes av radiostasjonen og avhenger av hva de kringkaster av datainfo sammen med lyden.

Du kan lese mer om REVO SuperSignal her.

REVO Pixis RS

Stilig dab+, internettradio, klokkeradio med farge touchskjerm med slideshow.

Stilig dab+, internettradio, klokkeradio med farge touchskjerm med slideshow.

Visste du at flere og flere radiokanaler også sender ut fargebilder sammen med lyd og tekstinformasjon på dab/dab+?  Du kan se bilde av programlederen, personen det snakkes om eller hvordan værkartet ser ut. Informasjonen er avhengig av hva kringkasteren sender ut, men det blir vanligere og vanligere. Det gir en ekstra dimensjon til radiolyttingen når du kan se bilder også. REVO Pixis RS er en av de mest «komplette» radioene i markedet som tilbyr fargeskjerm med mottak av slideshow. Fargeskjermen har touch-funksjonalitet så når du vil skifte mellom dab/dab+, fm, internettradio og streaming fra Mac/PC i samme nettverk, trykker du bare på skjermen og radioen reagerer med å gi deg det du vil ha.

Les mer om REVO Pixis RS her.

 

 REVO Axis X3

Hele radioverden i ett apparat. Pluss docking for iPhone 5/5S/C

Hele radioverden i ett apparat. Pluss docking for iPhone 5/5S/C

REVO Axis X3 er storebroren til REVO Pixis RS. Den har alt det Pixis tilbyd, docking for lightning-kontakt (iPhone 5), linjeinngang og ikke minst Bluetooth (med aptX).

Du kan lese mer om REVO Axis X3 her.

 

Og så tilbudene vi lovet deg…

 

REVO Heritage G2

Dab, dab+, fm, internettradio og god lyd.

Dab, dab+, fm, internettradio og god lyd.

REVO Heritage G2 har vært best i test hos både TV2 og Lyd&Bilde. Radioen ble lansert med pris på rundt 3.300,-. Radiobutikken.no presser prisen for deg og har hatt fastpris på 2.489,-. Nå har vi satt ned Heritage G2 til 1989,-. God lyd, godt mottak, enkel i bruk og med dab, dab+, fm, internettradio bl.a. til landets beste pris, med andre ord. REVO Heritage kan benyttes på 12v med ekstrautstyret 12volts-kabel.

Du kan bestille din REVO Heritage G2 til landets beste pris her.

 

REVO K2

God lyd, dab, dab+, fm og internettradio. Blant annet...

God lyd, dab, dab+, fm og internettradio. Blant annet…

 

Vi har spart dagens beste tilbud til slutt. REVO K2 er, som navnte tilsier, et «fjell» av en radio. Høy og solid. Lyd rundt hele og med dock for iPad, iPod, iPhone. (Vil du docke enheter med lightning-kontakt (5/5S) må du ha en liten adapter fra Apple. Det fungerer fint!)

K2 har dab, dab+, internettradio, fm og mer. K2 kostet 4290,-. VI selger den nå for 1699,-  Det er så rimelig at vi nesten ikke tør si det. Kanskje du tror radioen er dårlig fordi den er så rimelig. Det er den IKKE. Du kan lese en av mange positive tester her.

Du kan bestille REVO K2 til verdens beste pris her.

 

REVO SuperConnect, REVO Pixis RS, REVO Axis X3, REVO Heritage G2 og REVO K2 har alle både dab, dab+, fm og internettradio. Det betyr at du kan høre radiostasjoner fra hele verden. Er du innenfor et WiFi-nettverk (Heritage, K2 og Axis X3 også LAN (kablet internett)) er det like enkelt å høre på radio fra Brasil, Australia, Canada, Japan eller hvor som helst ellers i verden som det er å høre NRK P1. Du trenger ikke slå på noen datamaskin og du trenger ikke kjenne til noen frekvens for sendingene. Radioen hjelper deg gjennom oppsettet mot internett og etterpå kan du søke etter sjanger, navn, land eller verdensdel. Internettradio i kombinasjon med dab+ er fremtidens radiohverdag for nordmenn – det er vi helt sikre  på i Radiobutikken.no.

 

Velkommen til en rask, trygg og trivelig radiohandel. Vi tilbyr gebyrfri faktura med 14 dagers forfall. Du kan også søke om utsettelse eller delbetaling. Vi har lynrask service og svarer på dine spørsmål i vårt kundesenter forløpende.

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.