Roberts Vintage – en drøm for nostalgikeren OG alle som har hytte

Roberts Vintage er rett og slett en nydelig liten radio som bringer tankene tilbake til svunne tider… Men, hei! Vent! Det er en topp moderne digitalradio! Og, det er drømmeradioen for alle som har hytte. Hør her:
Radioen har nemlig mulighet for tilkobling av ekstern antenne og produsenten sier den har 80 timers spilletid på 4 stk D-størrelse batterier (alkaliske). Hvis du kjøper oppladbare batterier i Radiobutikken.no så vil radioens innebygde lader friske opp batteriene dine hver gang den står tilkoblet 220v. Klar til nye turer med god lyd og stort mangfold i digitalradiokanaler.

Det må være lov å kalle Roberts Vintage et smykke?

Du kan koble til iPod (eller annet utstyr) i linjeinngangen og du kan lytte med hodetelefoner. Du kan også koble mer permanente lydkilder til inngangen på baksiden. Radioens mange egenskaper kan du lese mer om i Radiobutikken.no. Der kan du også bestille deg en i dag.

Roberts har produsert radioer siden begynnelsen av 1930-tallet. De har tatt vare på mye av tradisjonen i designet, men puttet moderne teknologi inni den.

Roberts har produsert radioer siden begynnelsen av 1930-tallet. De har tatt vare på mye av tradisjonen i designet, men puttet moderne teknologi inni den.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..