DAB i hørselsvern!

Det var Radioresepsjonens overgang til P13 som gjorde at etterspørselen etter høreselsvern med DAB+ «tok av». Mange gutter og jenter som jobber i produksjonsmiljøer med støy, ønsker å høre favorittene sine på digitalradio.

Det er, så vidt vi vet, fremdeles ingen leverandør av hørselsvern som tilbyr disse med DAB+. Vi er selv i ferd med å utvikle noen, men disse kommer ikke før om en god stund. I mellomtiden har vi, sammen med kundene våre, vært kreative og funnet en løsning. Løsningen heter POPnano og lydkabel.

POPnano er en av verdens minste dabradioer. Med en enkel lydkabel kan den kobles til linjeinngangen på høreselsvernet ditt og du har tilgang til digitalradio!

POPnano er en av verdens minste dabradioer. Med en enkel lydkabel kan den kobles til linjeinngangen på høreselsvernet ditt og du har tilgang til digitalradio!

POPnano har markedets beste DABchip så mottaket er godt. Antennefunksjonen ligger som regel i øreproppenes ledning, men det fungerer like fint med lydkabelen. Det er mange som har bestilt POPnano og vår lydkabel for å få dabradio i hørselsvernet sitt (eller i bilen for den sakens skyld).

Du finner POPnano her.  499,-

Du finner 3,5 mm stereo lydkabel fra Sinox (vår anbefaling) her.  129,-

Konklusjon:
Du har sikkert et utmerket hørselsvern med høy kvalitet og god lyd. Kanskje du også har Bluetooth og andre tilleggsegenskaper. Da er det ingen grunn til å bytte det ut.
For så lite som 628,- (+ frakt) får du digitalradio i ditt hørselsvern, så sant det er dekning der du bruker det.

Velkommen til Radiobutikken.no. Vi tilbyr gratis faktura med 14 dagers forfall eller kortbetaling med en gang. Rask, trygg og trivelig handel? Det er Radiobutikken.no, det.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..