Slå på en dab og internettradio for første gang! Det er lett.

De som aldri har slått på en digitalradio er kanskje usikre på om det er vanskelig? Vi møter mange, spesielt eldre, som mener at digitalradio ikke er noe for dem. Rett og slett fordi de tror at det er for vanskelig. Digital. Internett. Mange kanaler. For noen høres det komplisert ut.

Sannheten er jo tvert om at en digitalradio er enklere å bruke. Vi har laget en liten video  (vi er ikke akkurat filmmakere, men vi gjør så godt vi kan 🙂 ) som viser hva som skjer når du skrur på en radio med både dab+ og internettradio, første gang.

Velkommen til å bli kjent med digitalradio på en enkel måte. Etter at du har sett videoen har du kanskje lyst på en digitalradio du også? I videoen bruker vi norske kanaler som eksempler på internettradio. Poenget med internettradio er at du enkelt får tilgang til kanaler fra HELE verden. Ikke bare Norge.

PS! I videoen benytter vi en REVO SuperConnect. Denne radioen har også Bluetooth aptX, Spotify Connect og DLNA streaming. Det er en prisbelønnet radio med fantastisk lyd. En sterk anbefaling til alle som ønsker seg ny radio.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.