OKTOBER = «dagens spesialtilbud» i Radiobutikken.no

Oktober er her! Det betyr kortere dager, kaldere vær. Rett og slett høst.

Da trenger vi noe å glede oss over. Radiobutikkens bidrag i så måte er spesielt gode tilbud hver dag!
«Dagens tilbud» er varer som vi tilbyr våre kunder til spesielt gunstig pris. Hvert tilbud vil vare i 3-5 dager.

«Dagens tilbud» akkurat nå er  TINY AUDIO M7. Normal pris er 1049,-. Frem til søndag 5. oktober koster dette 899,- i Radiobutikken.no. Du kan bestille Tiny Audio M7 her. Tilbudet gjelder tom 5.10 eller så langt lageret rekker.

M7 er et adapter med dab, dab+ og internettradio.

M7 er et adapter med dab, dab+ og internettradio.

Tiny Audio M7 er et digitalradio-adapter som gir dab, dab+, fm rds, internettradio og DLNA-streaming enkelt på anlegget du har fra før!

Med Tiny Audio M7 får du enkelt tilgang til alle verdens radiokanaler på dab, dab+, fm og internettradio. Adapteret har både optisk og analog  utgang. Fjernkontroll følger med. Det gjør også strømforsyning, lydkabel (RCA til inngang stereoanlegg, 3,5mm minjack til utgang M7), ekstern trådantenne og batterier til fjernkontrollen.

Tiny Audio M7 er enkelt å bruke. Enheten går på 6v. Menystrukturen er lett å bruke. Enheten kontrolleres med fjernkontrollen. Du kan programmere favorittstasjoner (9 stk) på fjernkontrollen. M7 har også klokkealarmfunksjon og kan slå seg på til ønsket/programmerte tidspunkt. M7 har en enkel guide som hjelper deg til å koble til ditt trådløse internett (WiFi) første gang.

Du kan sette opp M7 mot en musikkserver og du kan benytte Frontier Silicons internettradioportal på internett.

Du trenger ikke ha radio på anlegget ditt fra før. Det eneste du trenger er en linjeinngang på forsterkeren. Medfølgende kabel har RCA (rød og hvit, standardplugg), men her finnes det overganger i markedet dersom du ikke har RCA på din forsterker. Du finner slik overgang under tilbehør. Med den overgangen kan du feks benytte Tiny Audio M7 på en fm-radio med 3,5 mm minijack AUX-inngang  (feks eldre Tivoli-modeller).

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.