dab+ med fargeskjerm er gøy

Med digitalradio kommer også muligheten til å sende annet enn lyd. Du har sikkert sett at du kan se hva sangene heter, hvem artistene er og overskrifter fra nyhetsbildet. Alt sammen i teksten som står i displayet på dabradioen din. Du kan lese mer og bestille radioen vi snakker om her.

Nå har P4 startet sine sendinger av slideshow – fargebilder med forskjellige informasjon – sammen med dablyden. Værkartet, sportsmeldinger, informasjon om programmet du hører på og selvfølgelig nyhetsmeldinger. Du får rett og slett enda mer ut av radiolyttingen.

Stilig dab+, internettradio, klokkeradio med farge touchskjerm med slideshow.

Stilig dab+, internettradio, klokkeradio med farge touchskjerm med slideshow.

REVO Pixis RS er en dab, dab+, fm og internettradio med touchskjerm med visning av slideshow. Det er MYE radio i en enhet, til bare 1499,- i Radiobutikken.no. Du kan høre alt du ønsker på FM, alle de ekstra kanalene som sender på DAB og DAB+, og mer enn 16.000 radiokanaler fra hele verden på internettradio. Alt sammen på ett og samme apparat, akkurat like enkelt som før. DET er REVOlusjonerende, det! Og radioen er superenkel å bruke. Du styrer alle menyer og kommandoer ved å trykke på skjermen. Rett og slett en genial radio for deg som vil ha tilgang til alt!

Les mer og bestill din REVO Pixis RS her! Den koster bare 1499,-

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.