Superenkel radiohandel. Sikker og rask!

Radiobutikken.no har markedets enkleste betalingsmetode. Den heter Klarna Checkout.

Med Klarna er det mye enklere å betale. Du får også mulighet til faktura med 14 dagers forfall, delbetaling og utsettelse.

Med Klarna er det mye enklere å betale. Du får også mulighet til faktura med 14 dagers forfall, delbetaling og utsettelse.

Når du har funnet radioen du ønsker deg i Radiobutikken.no er det veldig enkelt å gjennomføre handelen.

Ved å velge farge på radioen, klikke på «kjøp» og deretter gå til kassen, kommer du til markedets enkleste betalingsmetode.

Du blir spurt om å oppgi ditt postnummer og din e-postadresse. Dersom du har handlet med Klarna tidligere, kommer resten av din informasjon opp automatisk. Har du ikke handlet med Klarna noen gang, må du oppgi adresse og telefonnummer. Dersom du ønsker å søke om delbetaling eller kredit (betalingsutsettelse), må du også oppgi ditt personnummer (for kreditvurdering).

Det er KLARNA som innhenter all din informasjon og betalingen er et forhold mellom deg og Klarna. Radiobutikken.no får ikke tilgang til noe av informasjonen som oppgis til Klarna. Informasjonen går på sikre linjer DIREKTE til Klarna, og er ikke innom Radiobutikken.no i det hele tatt.

Allikevel har Radiobutikken.no https-sertifikat (sikker og kryptert databehandling), slik at ditt passord og annen informasjon du velger å oppgi til innlogging i nettbutikken (ikke bankkort, ikke annen betalingsinformasjon, ikke nettbankkode. Radiobutikken.no vil aldri spørre om slik informasjon. Det er din egen bank som eventuelt ber deg oppgi dette dersom du ønsker å betale med kort.)

Når du har gjennomført handelen er du automatisk registrert som fakturakunde. Det betyr at du mottar en faktura på e-post samme dag som vi sender ut radioen til deg. Denne fakturaen har du 14 dagers betalingsfrist på. Det betyr at du mottar varen først, og betaler etterpå. Det er GRATIS å motta fakutra med 14 dagers betalingsfrist.

Dersom du ønsker å betale med kort, er det enkelt og du velger dette i første skjermbilde etter at handelen er gjennomført (på takk for handelen-siden). Når du betaler med kort gjøres dette over sikre linjer, i samarbeid mellom din bank og Klarna.

Du vil ofte kunne benytte deg av Klarnas tilbud om betalingsutsettelse utover de 14 dagene du får gratis. Denne tjenesten har en pris som oppgis før du eventuelt benytter deg av den.

Radiobutikken.no er en norsk nettbutikk. Vi følger alle regler og lover. Du blir alltid tatt godt vare på, og det blir sikkerheten også.

Velkommen til en rask, trygg og trivelig handel i Radiobutikken. Landets største radioutvalg på ett sted!

beste hilsen

Hans Christian Andersen
daglig leder
Radiobutikken.no AS

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.