POPselfie – TREND ALERT!!!

Skjermbilde 2014-11-26 kl. 15.23.36

Etter at Ellen DeGeneres la ut bildet sitt fra Oscar-festen tidligere i år, har også nordmenn for alvor fått øynene opp for hva selfie-stang er. Nå kommer det trend-varsler fra alle kanter og mye tyder på at POPselfie kan bli en populær venne-gave til jul i år.

POPselfie har integrert, trådløs utløserknapp i håndtaket. Stangen blir over 1 meter lang og du kan ta flotte oversiktsbilder, selfies av deg selv eller hele gjengen, filme fra nesten 3 meter over bakken og mye annet gøy.

Når vinteren kommer er vi ikke tvil om at POPselfie kommer til å innta skibakken. Du finner POPselfie her.

IMG_9267

I 2013 kåret «Oxford Dictionaries» ordet «selfie» til årets nyord. Det å ta bilder av seg selv hadde blitt så vanlig og populært at ordet fikk plass i ordboka.

Ingenting tyder vel på at vi befolkningen på kloden har tenkt å slutte med selfies med det første, og nå er også selfien i ferd med å videreutvikles.

Det å ta bilde av seg selv har nemlig en relativt stor svakhet. Mulighetene til å komponere bildet er sterkt begrenset av ens egen armlengde.

For hva er vel mer irriterende enn å ta opp telefonen, rette kameraet mot sitt eget tryne, bare for å finne ut at man ikke har lange nok armer til å faktisk få med seg selv og bakgrunnen, evt hele vennegjengen, i bildet.

Kort oppsummert er en selfie-stang en teleskopisk stang med en festeanordning på tuppen hvor kompaktkamera, actionkamera eller aller helst mobiltelefonen kan festes.

På denne måten får man altså mer avstand mellom seg selv og kameraet, og kan dermed komponere bilder hvor det er mulig å få med flere og andre ting i bildet. Man får heldigvis fortsatt med seg selv. Det er jo litt av poenget.

(info fra NRK Beta)

IMG_9273

Fakta om POPselfie:

Blir over 1 meter lang når den er trukket helt ut
Passer til alle telefoner  etc som er innenfor målene  Høyde 7,7cm, Bredde  (egentlig ikke relevant) ca 15 cm, Dybde 1,4 cm.

Du kobler POPselfie sammen med telefonen via telefonens bluetooth-pairing.
Når telefonen er koblet sammen, fungerer knappen på POPselfie som utløser for kameraet på mobilen (foto og video, alle formater)

Kan benyttes overalt. Ypperlig på konsert, i skibakken, i selskap, med venner, på tur, i byen, på jobben…

POPselfie er kompatibel med både Android og iOS, så det er ikke bare iPhone som kan brukes.

Du kan lese mer og bestille din POPselfie her.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.