Godt nytt år! Vi ser tilbake på 2014

Vi ønsker alle våre kunder og radio-venner en fin nyttårsfeiring og et GODT NYTT ÅR. Her tar vi et lite tilbakeblikk på året vi legger bak oss.

Radiobutikken.no har 110% fokus på kundeservice. Vi snakker med mange hyggelige mennesker og får stadig trivelige tilbakemeldinger. Selvfølgelig er heller ikke vi 100% perfekte. Vi benytter anledningen til å be om unnskyldning og en ny sjanse til de som har opplevd vår service som utilstrekkelig. Vi har over 9 av 10 i score hos TrustPilot, brukernes egne anmeldelses-verktøy, så det er heldigvis ikke mange det gjelder.

Radiobutikken.no passer på å orientere seg om det generelle prisbildet, blant annet på Prisjakt. Det er ikke alle radioer vi klarer å være rimeligst på, men over 60% av modellene våre har vi hatt lavest pris på i 2014. Lav pris, stort utvalg, sikker betaling, rask ekspedering og høy service er tilsammen noe som verdsettes av våre kunder.

Radiobutikken.no har i løpet av 2014 innført Klarna CheckOut som betalingsmetode. Dette gir kundene våre 14 dagers betalingsfrist (gebyrfri faktura) slik at de kan motta og prøve varene før de betaler. Dette har vært populært. Kortbetaling, betalingsutsettelse og delbetaling er også inkludert i Klarna CheckOut. I 2015 får vi også PayPal som betalingsalternativ.

Vi ser frem til det nye året og satser på større økonomisk vekst fra 14 til 15 enn vi klarte fra 13 til 14. Dessverre inngikk vi teknisk samarbeid med feil partnere da vi engasjerte MEAT for å overføre nettsiden fra Bitrix til Magento CMS og nettbutikk. Etter måneder med utfordringer og tekniske problemer, som medførte lavere salg, gikk vi videre til nåværende samarbeidspartnere. De har gjort en stor oppryddingsjobb på nettsidene, både strukturelt og teknisk, og siden har vi igjen sett en fin økning i nettbutikken. Radiobutikken.no fremstår nå design- og brukergrensesnittmessig som den profesjonelle radio-nettbutikken vi ønsker å være.

På tampen av 2014 begynte Anette hos oss som ansvarlig for blogging. Det har medført økt oppmerksomhet rundt bloggen vår. Det er mange som besøker oss og vi ønsker oss enda flere besøkende i 2015. Nedenfor kan du se en liten gjennomgang av Radiobutikkens blogg-år 2014.

GODT NYTT ÅR! Vi gleder oss til 2015 og ser frem til et godt radio-år!

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 40,000 times in 2014. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 15 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.