Betalingsupdate!

Vi opplever til tider tilbakemelding fra kunder som ikke liker at dere må oppgi personnummer ved betaling av deres bestillinger på Radiobutikken. I Radiobutikken har du flere betalingsmuligheter gjennom Klarna og PayPal. Vi vil presisere at dere trenger IKKE oppgi personnummer om dere skal betale med visakort/masterkort etc. Dette gjelder KUN dersom du som kunde ønsker en faktura tilsendt sammen med din bestilling. Klikker man på «Gjennomføre handelen UTEN å oppgi personnummer» får man ikke spørsmål om personnummer.

Grunnen til personnummer-spørsmålet er fordi KLARNA / Radiobutikken.no ønsker å yte ekstraservice i form av GEBYRFRI faktura med 14 dagers forfall, og andre kreditløsninger. For å kunne gi disse MÅ man gjennomføre en kreditsjekk. En slik kan kun gjennomføres dersom Klarna vet personnummeret til kunden som ønsker kredit.

Velkommen til Radiobutikken!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..