Ukens Utvalgte: Noxan Nova


Skjermbilde 2015-03-12 kl. 12.58.16Skjermbilde 2015-03-12 kl. 12.57.47

Musikkstreaming – rett og slett intelligent
Du elsker musikkstreaming – vi har løsningen! Spill all musikken din fra den bærbare, fra skyen, fra smarttelefonen, nettbrettet, via line-in, USB eller fra alle Bluetooth-kompatible enheter direkte til NOXON NOVA og nyt den perfekte stereolyden.

Stilig design – man må ha tilbehør for moderne levende kultur.
Det stilige utseendet til NOXON NOVA er designet av den prisbelønte designeren Bernhard Geisen, behandlet med børstet aluminium og høykvalitets treverk. Høyttalerne er dekket med tekstil og subwooferen er integrert i bunnen av NOXON NOVA.

Brukervennlig betjening
Supert radiomottak trippel tuner DAB +, FM og nettradio. Takket være TFT fargeskjerm på 3,2 tommer, med lyssensor, som viser programrelatert informasjon og lysbildefremvisning i krystallklar kvalitet. Navigasjonen er så lett som en lek. Dreieknappen med push-funksjon tar deg gjennom de ulike stasjonene og den ergonomiske tilbake-knappen bringer deg til det forrige valget raskt. På den måten kan du navigere gjennom de forskjellige menyinnstillinger på sekunder.

Fjernkontrollen – ergonomisk design, behagelig i hånden
Den høye kvaliteten på fjernkontroll gjør at den passer godt i hånden og gir en enkel navigering. Drift av NOXON NOVA via APP er også mulig og gir mange flere ekstra funksjoner. Fem bruker-tilordningsbare forhåndsinnstilte knapper for hver av de tre radiomodi er integrert på NOXON NOVA og på fjernkontrollen. På den måten får du raskt høre ditt favoritt radioprogram.

Du kan kjøpe NOXAN NOVA her 

– Radiobutikken.no –

En kommentar om “Ukens Utvalgte: Noxan Nova

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.