Ukens Radio: Revo Supersignal

DSC_1603 DSC_1604 DSC_1608

Med en REVO SuperSignal får du tilgang til god lyd og masse underholdning fra DAB and DAB+ sendinger, såvel som FM med RDS. Bluetooth® har den også og det betyr at du helt trådløst kan strømme musikk fra iPhone, Samsung, Windows telefon, Blackberry, iPad eller annen Bluetooth-enhet, inkludert laptopper og nettbrett av de fleste merker. SuperSignal har CSRs aptX® – teknologi og derfor blir lyden du strømmer fra enheter som støtter dette, bli i CD – kvalitet i motsetning til den dårligere kvaliteten som tilbys (MP3) med tidligere standard Bluetooth-strømming.

REVO SuperSignal er også en ypperlig radio for soverommet. Full klokkeradiofunksjonalitet er inkludert. Du kan stille klokkeradioens to alarmer individuelt, og hver av dem kan gå enten en gang, hver dag, kun ukedager eller kun i weekender. Du får også både sleep (innsovningsfunksjon – radioen slår seg av etter at du har sovnet (etter angitt tidsintervall)) og snooze (slumrefunksjon som gir deg muligheten til å sove litt til før alarmen går igjen). Snooze-funksjonene er en av de enkleste i markedet. Du aktiverer den ved en enkel berøring av aluminiumsfronten på radioen når alarmen har gått.

Nydelig håndarbeidet amerikansk valnøtt – sort eller aluminiumsfarget front.

REVO SUPERSIGNAL 2399,- 

Du finner den HER i Radiobutikken.no nå! 

Skjermbilde 2015-01-15 kl. 13.06.16

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.