Gratulerer Norge! DAB+ overtar. FM-slukking i 2017 er vedtatt.

Dagen vi har ventet på i årevis har endelig kommet. Regjeringen har lagt ut nyheten om at digitaliseringen av radio i Norge skjer i 2017.

Radiobutikken.no har stort utvalg i digitalradio og håper på å bli din leverandør av radio når FM nå skal slukkes i 2017. Allerede i dag får du tilgang til mange flere kanaler på dab.

Radiobutikken.no har stort utvalg i digitalradio og håper på å bli din leverandør av radio når FM nå skal slukkes i 2017. Allerede i dag får du tilgang til mange flere kanaler på dab.

Du kan lese hele saken på regjeringen.no her.

Dette handler, som regjeringen skriver, om større kanaltilbud og friere konkurranse i eteren. Alt i alt er dette til fordel og glede for alle radiolyttere. Radiolyttingen øker, spesielt hos de unge, og det er fordi flere kanaler får plass og kommer ut til de som vil lytte. Dette hadde ikke vært mulig på FM. Derfor er det nå også en døende teknologi, til fordel for DAB+.

Radiobutikken.no har stort utvalg i digitalradio og ser frem til å være din radioleverandør i årene frem til FM slukkes. Vi gleder oss på både radiolytternes og egne vegne og ser at nå ligger ansvar og press på våre skuldre. Vi skal ha den beste service, de beste prisene, det beste utvalget og den korteste leveringstiden. Alt sammen for å sikre at du velger Radiobutikken.no som leverandør av din nye digitalradio.

Takk for tillitten!

Radiobutikken.no
16. april, 2015

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..