HAMA DIR3100 – kvalitet i alle ledd!

00054819awd 00054819awd2

HAMA er kjent for god kvalitet i alle ledd. HAMA DIR3100 er en «alt i ett»-radio som gir deg tilgang til all underholdningen du kan ønske deg. Fra finsk heavy til samba fra Brasil. På fargeskjermen vises bildene som kringkaster sender ut. Dette er en tjeneste som blir mer og mer brukt. Radioen har fyldig og god lyd.

Dette er en ypperlig radio for hytta, kontoret eller kjøkkenbenken. Du kan høre alle analoge og digitale radiokanaler i Norge (dab, dab+ og fm), du kan enkelt og greit søke opp over 20.000 radiokanaler fra hele verden i tillegg til mer enn 10.000 podcasts (internettradio WiFi eller LAN), og radioen er forberedt for Spotify Connect (du må ha et permium abonnement for å bruke Spotify Connect). Det er viktig å merke seg at du ikke trenger noen PC for å bruke internettfunksjonene. Radioen kobler seg direkte til ditt trådløse eller kablede Internett. Du kan også koble til mobilen din eller annen musikkilde via linjeinngangen. Og som om ikke det var nok, kan du også spille musikken din fra USB-pinne og du kan lade telefoner og nettbrett i samme USB-port.

Du kan også laste ned Hama Smart Radio APP. Dette er en GRATIS og ENKEL APP for å styre HAMA DIR3100 fra iOS eller Android. Du kontrollerer hele radioen og kan i tillegg benytte Spotify Connect.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.