Festivalklar med POPselfie og POPpower!

Er du redd for å gå tom for støm på mobilen under konserten du har gledet deg mest til? Tenk om du møter yndlingsbandet ditt etter konserten og ikke har strøm på mobilen slik at du kan ta en selfie! Er du redd for at du ikke får lagt ut kveldens beste bilde på Instagram, fordi batteriet ikke vil holde? Uten strøm på mobilen får du ikke foreviget minnene!

Er det ikke irriterende når det står en 2 meter lang mann foran deg på festival, så du ikke ser noe og ikke får tatt bilder? Eller at du alltid ender på enden når vennegjengen skal ta gruppebilde og halve deg blir kuttet vekk? Hvor kult hadde det ikke vært å både fått bilde av deg og yndlingsbandet ditt på scenen eller et bilde bakover i den store menneskemengden? Med selfiestangen fra POP kan du få til alt det!

Festivalklar

POPpower er en kraftig batteribank/nødlader med stor kapasitet, to USB-ladeporter, status-display og lykt. Med denne batteribanken kan du spille POPradioen din kontinuerlig i mer enn 3 døgn. Du kan også lade smarttelefoner og levere strøm til alle enheter som drives/lades via USB. Å gå tom for strøm vil aldri mer være et problem!

POPselfie er en selfiestang som passer de fleste smarttelefoner. Den har trådløs utløserknapp på håndtaket, kan bli over 1 meter lang og tar ca. 500 bilder per lading. Ta flotte bilder og fang motiver du aldri tidligere har fått tilgang til med mobilen. Fotografering og filming med mobilen har aldri vært så lett og gøy!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..