Den behagelige måten å våkne på – POPup!

POPup

Den beste måten du kan starte dagen din på, er med radio og musikk! Med POPup kan du våkne til din yndlingsradiokanal hver morgen! Du kommer aldri til å gå tilbake til en normal klokkealarm!

POPup er en klokkeradio med DAB, DAB+ og FM som har alle funksjonene en vekkerklokke/klokkeradio kan ha. POPup har 2 individuelle alarmer som er enkle å stille. Når du skal stille en alarm kan du velge hvilken radiokanal du vil våkne til, hvilket lydnivå den skal ha, om du vil ha den samme alarmen alle dager, kun ukedager, kun i weekendene eller bare en gang. På den måten kan du ha en alarm for mandag til fredag og en annen for lørdag og søndag, for eksempel. POPup har 10 favorittstasjonslagringsplasser enkelt plassert i en knapp og du kan velge om radioen skal spille dab, fm eller en alarmlyd når alarmen går.

Du kan selv stille inn om du vil ha klokkeslettet eller kanalnavnet i displayet når alarmen har «gått» og radioen har slått seg på. Det er viktig at du ikke holdes våken pga lyset fra radioen om natten. Samtidig er det viktig at lyset er sterkt nok til at du ser klokkeslettet i displayet når det er lyst i rommet. POPup har en smart 6-trinns, enkel innstilling av lysstyrke.

Når alarmen er utløst kan det kanskje hende at du vil sove noen minutter til? Det er ikke noe problem. Du slipper å lete etter «snooze»-knappen. Denne ligger nemlig i radioens føtter. Du legger hånden forsiktig oppe på radioen og velger med antall trykk hvor mye lenger du vil sove. Vil du sovne inn med lyd på radioen og vite at den slår seg av når du har sovnet? Du kan stille inn innsovningstiden med enkle knappetrykk. Velg fra 15 til 90 minutter å sovne inn på. POPup benyttes på 220v eller USB-port. Kabel medfølger. POPup har også hodetelefonutgang.

Les mer om POPup her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.