Bedt bort i sommer? Her har du den perfekte vert- og vertinnegaven!

Vertinnegave

Gi bort en vert- og vertinnegave som skiller seg ut! Gi bort noe som er mer spennende og nyttig enn en blomsterbukett som visner bare noen ser på den, en vinflaske som mottakeren ikke liker eller en konfekteske der halvparten av sjokoladene blir kastet.

Gi bort en NeoMi Bluetooth-høyttaler, da vel 🙂 Den er sprutbeskyttet og har handsfree-funksjon og ordentlig god lyd. NeoMi kommer til å bli den nye, store vert- og vertinnegavehiten! Kanskje du til og med får veldig lyst på den geniale, lille høyttaleren selv, også? Les mer om NeoMi her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s