Nå får du nesten 1000kr avslag på IMPERIAL BluTC hodetelefoner!

BlueTC_headset

Imperial BluTC er lekre hodetelefoner som du kan få i sort eller hvit. De har Bluetooth, slik at du ikke trenger ledning for å høre musikken din eller svare telefonen. Lydkvaliteten er nydelig. De oppladbare batteriene spiller i opp til 12 timer. BluTC benytter Bluetooth 4.0 + EDR teknologi og aptX gir høykvalitets lydoverføring. Hodetelefonene er også ypperlige for gaming. Standby-tiden på oppladet batteri er 200 timer. Disse hodetelefonene er overlegne i forhold til de fleste konkurrenter. Vekten er 285 gram og de er behagelige å ha på hodet. Når du skal skifte sang, «swiper» du fingren over øret. Skal du justere volumet opp eller ned, «swiper» du den andre retningen. Det følger med diverse kabler for lyd og lading, samt pose og veske for oppbevaring av hodetelefonene så de ikke tar skade under transport. Du kan lese mer om BluTC på våre hjemmesider, eller trykke her for å lese mer på produktets egen hjemmeside. Per i dag eksisterer dessverre bruksanvisningen kun på engelsk og tysk, men, de er enkle å bruke og svært intuitive å lære seg.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..