Sangean H203D – den vanntette dusjradioen!

Sangean H203D er en vanntett(opp til JIS7-standard) baderomsradio med DAB+ og FM, lykt og veggbrakett.

Radioen har 2W høyttaler og LED-lykt i siden. Kjekk hvis lyset på badet går eller du er i fare. Den har også nød-alarm og et stort LCD-display som er lett å lese, indikator som forteller hvor mye batteri du har igjen, klokke og festebrakett for å henge radioen på veggen følger med. Håndtaket er kjekt å henge/gripe radioen i. Det fungerer også som DAB-antenne. FM-antennen er en trådantenne som følger med.

Radioen benytter 2 stk 1,5v batteri størrelse «D».  Du finner våre rimelige Philips oppladbare batterier under «Anbefalt tilbehør» høyere opp på siden. H203D fra Sangean har 8 minneplasser for favorittstasjoner (4 DAB og 4 FM). Dette er en baderomsradio som er ment for bruk ved/i vann. Det er derfor ingen medfølgende 220v strømforsyning. Men, radioen kan benyttes med 5v strømforsyning 600 mA.

For å lese mer om Sangean H203D, trykk her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..