REVO SuperConnect med høyglans/pianolakk!

Denne stilige radioen fra REVO løfter alle rom til helt nye høyder! Den passer inn over alt og har DAB+, FM, Wi-Fi Internett, Spotify Connect og Bluetooth. Dette vil si at du kan høre på alle de digitale DAB+/DAB-kanalene, alle de analoge FM-kanalene og alle Internett-radiokanalene (ca. 16000). Du kan også høre på all musikken din fra mobil/nettbrett/laptop via Bluetooth, høre 20 millioner sanger på Spotify og høre hele ditt eget musikkbibliotek fra PC/Mac på samme nettverk. REVO SuperConnect har Stereo RCA, optisk utgang, AUX linjeinngang og 3,5 mm hodetelefonutgang, i tillegg til fjernkontroll for alle funksjoner.

REVO har vunnet 6 RedDot Design-priser, en av dem for denne radioen, SuperConnect. I tillegg har REVO flere ganger fått utmerkelser fra «What HiFi Magazine», i tillegg til veldig gode terningkast. Dette er radioen for lyd- og designentusiasten. Bli den stolte eier av denne stilige radioen du også!

Les mer her! (Hvit)
Les mer her! (Sort)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.