REVO SuperConnect med høyglans/pianolakk!

Denne stilige radioen fra REVO løfter alle rom til helt nye høyder! Den passer inn over alt og har DAB+, FM, Wi-Fi Internett, Spotify Connect og Bluetooth. Dette vil si at du kan høre på alle de digitale DAB+/DAB-kanalene, alle de analoge FM-kanalene og alle Internett-radiokanalene (ca. 16000). Du kan også høre på all musikken din fra mobil/nettbrett/laptop via Bluetooth, høre 20 millioner sanger på Spotify og høre hele ditt eget musikkbibliotek fra PC/Mac på samme nettverk. REVO SuperConnect har Stereo RCA, optisk utgang, AUX linjeinngang og 3,5 mm hodetelefonutgang, i tillegg til fjernkontroll for alle funksjoner.

REVO har vunnet 6 RedDot Design-priser, en av dem for denne radioen, SuperConnect. I tillegg har REVO flere ganger fått utmerkelser fra «What HiFi Magazine», i tillegg til veldig gode terningkast. Dette er radioen for lyd- og designentusiasten. Bli den stolte eier av denne stilige radioen du også!

Les mer her! (Hvit)
Les mer her! (Sort)

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..