HAMA DR1600 – kvalitet i alle ledd

00054820abb200054820det

00054820awd

HAMAs radioer har kvalitet i alle ledd. Med DR1600 kan du høre alle dab+ og dab-kanalene, alle FM-kanalene og du kan også strømme musikk fra mobilen din via Bluetooth. Radioen har full klokkeradiofunksjon og en enkel «slumre-knapp» på toppen. Lydgjengivelsen er i stereo og mottakschipen er av beste kvalitet (Frontier Silicon). På baksiden har radioen et basshorn for fyldig og varm lyd. Både knappene og displayet er tydelige og radioen er enkel å bruke.

Du kan også benytte radioen på 12v. Enklest gjøres det ved å kjøpe vårt 12v-adapter med sigarettenner-stikk. Denne finner du i kassen når du skal betale her i nettbutikken, under ekstrautstyr. Da kan du benytte radioen i camping, på hytte og i lukket båt.

Trykk her for å lese mer om HAMA DR1600!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..