Den nyeste versjonen av klassikeren Pinell Supersound II+

PinellSupersound

Den nyeste versjonen av klassikeren Supersound, nå med Spotify Connect. Radioen lar deg høre på dine favoritt radiostasjoner fra hele verden – hjemme eller utenlands… Hvor som helst, når som helst, uten PC! På grunn av det innebygde trådløse nettverkskortet, kan du plassere radioen hvor du vil i ditt hjem! Du kan enkelt koble den trådløst til din Internett-oppkobling og høre på alle Internett-radiostasjoner i verden! Du kan enkelt velge radiostasjon da de spesifiseres per land og musikk-sjanger. Finner du en favorittstasjon kan du enkelt lagre denne. Bortsett fra Internett-radio kan du også høre på FM og DAB og koble til eksterne lydkilder som f.eks. iPod og MP3-spillere. Radioen har også klokkefunksjon, mange tilkoblingsmuligheter og kan drives på både 12v og 220v.

Trykk her for å lese mer om Pinell Supersound II+!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..