NÅ får du 1400kr avslag på Tivoli Model 10+!

TivoliModel10+

Tivoli Audio® har skapt den minste og ytelsesmessig beste DAB/DAB+/DMB-kompatible bordradioen de noen gang har produsert i løpet av deres ti år med produktutvikling. Ikke siden lanseringen av Model One har en radio levert en slik mottakskvalitet og hi-fi-lyd, noe som gir deg fullt utbytte av den overlegne lydkvaliteten og mangfoldet av stasjoner som DAB kan tilby.

Model 10+ er utstyrt med et prisbelønnet Tivoli Audio-kretssystem som kombinerer en toppmoderne digital mottaker og klokke med et 3-tommers fulltoneelement som fyller rommet med fyldig og detaljrik lyd. Med en justerbar equalizer stiller du nivåene til dine egne preferanser med kontroller for diskant, bass, lydstyrke og balanse. I tillegg er det stilsikre kabinettet, utført i tre av ekte møbelkvalitet, utstyrt med bassrefleks.

Hovedfunksjonene er lett tilgjengelig via én enkelt toppmontert dreiekontrollskive, og du får full kontroll via den brukervennlige fjernkontrollen. Grensesnittet er intuitivt, og det går kvikt og greit å navigere blant de ulike funksjonene og alternativene. Det store, bakgrunnsbelyste LCD-displayet og menyskjermbildet er laget med tanke på eksepsjonell lettlesthet, og brukerne kan justere lysstyrken slik de ønsker. Den digitale klokken har to separate alarmer som vekker deg med musikk eller lydsignal, og den har også innsovningstimer og slumreknapp.

Model 10+ er både allsidig og utvidbar. Den har en AUX-inngang for CD-spiller, iPhone, iPod eller en annen MP3-spiller samt mikselydinngang, REC-utgang og utganger for hodetelefoner og subwoofer. Ved å legge til den valgfrie, matchende stereohøyttaleren gjør du den frittstående enheten om til et fullverdig stereoanlegg.

Nå har du virkelig muligheten til å gjøre et skikkelig kupp! Du får nå 1400kr(!) avlag på Tivoli Model 10+!

Les mer om Tivoli Model 10+ her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..