SOMMERKAMPANJE – 600kr avslag på Tivoli PAL+!

TivoliPal+Lekker DAB/DAB+/FM-radio med fantastisk lyd og velkjent TIVOLI-kvalitet. Dette er en radio du kan ta med deg hvor som helst.  «Bærbar kvalitet» – gode resultater i «Lyd og Bilde»-test!

Tivoli Audio PAL+ er den digitale utgaven av reiseradioen PAL. Den har digital radiomottaker og støtter både DAB og DAB+. PAL+ har også FM-radio med RDS, og en stor og tydelig LCD-skjerm med blå bakgrunnsbelysning. Lysstyrken på PAL+ er justerbar, og lyden kan tilpasses med justering av bass, diskant og balanse, eller med en av flere valgte equalizer-innstillinger.

Radioen kan brukes som vekkerur og har to alarminnstillinger for separate vekketider. Den har også innstillbart tidsur for innsovningstimer, og døsefunksjon (snooze) som gjør det mer behagelig å våkne. Den leveres med en fullfunksjons fjernkontroll som kan henges på siden av radioen, med en holder man fester på radioen. Et multifunksjonshjul på toppen brukes til å betjene PAL+.
PAL+ har en 3,5 mm lydinngang for andre lydkilder som en iPod, og en 3,5 mm stereo hodetelefonutgang. PAL+ er også forseglet mot vær og vind, med gummipakninger som gjør den værbestandig.  Antenne, oppladbart batteri og strømadapter/lader er inkludert.

Les mer om Tivoli PAL+ her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.