Den perfekte radioen for hundeelskeren – Roberts RD60 Rover

Huderadio

Roberts RD60 Rover er en kombinert DAB+ og FM radio. Dette er engelsk kvalitet på sitt beste, siden 1932. Roberts Radio RD60 er designmessig identisk med deres storselger fra 1950-60 tallet. Radioen har aux-inngang for tilkobling av f.eks: Ipod – Iphone – mobil – Mp3-spiller osv. Radioene kan drives både med LR20 batterier/str D, 4 stk (medfølger ikke) eller med strømadapteret som følger med i esken. Radioen har hodetelefonutgang og fantastisk god lydkvalitet, takket være at kabinettet er av trefiber og ikke plast som nesten alle andre radioer har.

Vil du pynte opp i rommet? Eller er du på jakt etter den perfekte gaven til din kjære? Da er dette radioen!

Roberts RD60 er også svært populær blant hyttefolket, da den har f-connector til antennen og dermed kan benytte ekstern antenne. Og sist, men ikke minst må det nevnes at radioen har en stereo linjeutgang. Det betyr at du enkelt kan koble den til en større forsterker og høre den flotte DAB-lyden på større høyttalere.

Les mer om radioen og dens spesifikasjoner her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..