Stereo-reiseradioen Sangean DPR-26BT

SangeanDPR-26BT

Super stereo-reiseradio med alle kanaler! Kan benyttes på 12v, batterier eller 220v. Har du oppladbare batterier i radioen, vil disse lades når radioen er tilkoblet 12v/220v. Praktisk radio med godt mottak og god lyd. Merk spesielt at du kan strømme din egen musikk fra telefon eller nettbrett over Bluetooth.

Sangean DPR-26BT er en digital stereo radio med DAB+, FM rds og Bluetooth. Den har 10 forhåndsinnstillinger, 5 for DAB+ og 5 for FM. Stort og tydelig display med bakgrunnsbelysning. Manuelt eller automatisk søk av stasjoner. Klokke med blant annet 2 alarmtider som kan settes for vekking. Alarmlyd eller radiostasjon-timer for automatisk «slå av » funksjon. Justerbar timer for å ta en «lur». Indikasjon i displayet for batterinivå. USB B kontakt for oppgradering av DAB programvare.

Les mer om Sangean DPR-26BT her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..