SOMMERKUPP – 2000kr avslag på Tivoli Model 10+ med stereo!

TivoliModel10+stereo

Dette er den originale Tivoli Model 10+ med en ekstra høyttaler, for full stereoopplevelse av den gode Tivoli-lyden.

Model 10+ med stereo er utstyrt med et prisbelønnet Tivoli Audio-kretssystem som kombinerer en toppmoderne digital mottaker og klokke med et 3-tommers fulltoneelement som fyller rommet med fyldig og detaljrik lyd. Med en justerbar equalizer stiller du nivåene til dine egne preferanser med kontroller for diskant, bass, lydstyrke og balanse. I tillegg er det stilsikre kabinettet, utført i tre av ekte møbelkvalitet, utstyrt med bassrefleks.

Hovedfunksjonene er lett tilgjengelig via én enkelt toppmontert dreiekontrollskive, og du får full kontroll via den brukervennlige fjernkontrollen. Grensesnittet er intuitivt, og det går kvikt og greit å navigere blant de ulike funksjonene og alternativene. Det store, bakgrunnsbelyste LCD-displayet og menyskjermbildet er laget med tanke på eksepsjonell lettlesthet, og brukerne kan justere lysstyrken slik de ønsker. Den digitale klokken har to separate alarmer som vekker deg med musikk eller lydsignal, og den har også innsovningstimer og slumreknapp.

Model 10+ er også både allsidig og utvidbar. Den har en AUX-inngang for CD-spiller, iPhone, iPod eller en annen MP3-spiller samt mikselydinngang, REC-utgang og utganger for hodetelefoner og subwoofer.

Nå får du utrolige 2000kr avslag på denne godbiten!
Trykk her for å lese mer om Tivoli 10+ med stereo!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.