GENEVA XS DAB+ – verdens første bærbare audio-system med Hi-Fi-lyd!

GenevaXS

Geneva Model XS DAB+ er verdens første bærbare audio-system med ekte Hi-Fi-lyd. Med inspirasjon hentet fra det klassiske reiseuret, kommer modellen i en robust lærlignende kamskjell-boks, som åpnes for å gi et rikt og detaljert lydbilde. I lukket tilstand, fremstår modellen som et stilig tilbehør som er lite nok til å få plass i en dokumentmappe eller håndveske.

Det er første gang et Hi-Fi system har blitt integrert i en boks som er spesielt designet for de som stadig er på reisefot. Geneva Model XS DAB+ har løst denne oppgaven på en enkel og elegant måte. Høyttalere, forsterker, radio og vekkeklokke er gjemt på innsiden av boksen, dekket med en av Geneva´s varemerkefarger; rød, sort eller hvit.

Det er et kompakt Hi-Fi-system som kommer til syne når boksen åpnes. Model XS DAB+ har også en innebygd digitalt FM søkefunksjon. Musikk avspilles trådløst til Model XS DAB+ fra en hvilken som helst Bluetooth-kompatibelt enhet, som for eksempel iPad, iPhone, andre smart telefoner og lesebrett. Andre lydkilder kan bli tilkoblet via kabelen som medfølger (3.5 mm line-in). Avansert digital teknologi gjør at Model XS DAB+ produserer et forbløffende og bredt lydbilde som ikke står i forhold til størrelsen.

Geneva Model XS DAB+ er ikke bare enda en klokkeradio; den er et bærbart high-fidelity lydsystem!

Les mer om Geneva xs DAB+ her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.