Crème de la crème – Robert Revival iStream 2

RobertsRevivialcreme

Med kontinuitet og produktarv fra 1932, i produksjon og produktutvikling, er man sikret topp kvalitet og ytelse med Roberts Revivial iStream 2.

Radioen har DAB, DAB+, FM og WiFi med Spotify Connect (krever Spotify Premium-abonnement) og er med dette engelsk kvalitet på sitt beste. Du kan også spille av musikk via USB-porten på toppen av radioen. Inngangen støtter MP3/WMA/AAC/FLAC. God gammeldags volumkontroll som er gjenkjennelig og gir den rette følelsen i bruk. Det samme gjør søkekontrollen for radiostasjoner som er holdt i samme design som volumkontrollen.
Man kan forhåndslagre inntil 30 stasjoner. Bakgrunnsbelysningen i displayet er lyseblå. Behagelig for øyet, og det gir en fin kontrast til informasjonen i displayet.

Innebygget i radioen ligger det også 2 timer funksjoner. En for radio og en med varslingslyd (buzzer). Til radioen følger det med batterieliminator for bruk via strømnettet. Radioen kan også brukes med batteridrift med 4 stk. LR20 eller D-størrelse batterier. Dette gir deg inntil 120 timers drift, mye lenger enn mange andre merker! (Batterier medfølger ikke). Man kan koble til andre lydkilder via minijack-inngangen, hvis du ønsker å spille favorittmusikk fra f.eks. smarttelefoner. Du finner også en hodetelefonutgang, samt en stereo-utgang slik at du kan koble radioen til et eksisterende lydanlegg/stereoanlegg.

Les mer om radioen her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..