Vil du høre på radio mens du trener eller når du går/sykler til jobben?

POP_nano

POPnano er en av verdens minste digitale lommeradioer. Den er oppladbar og har dab, dab+ og fm. Det betyr at du kan ta med deg alle tilgjengelige radiokanaler i lommen eller i bukselinningen. POPnano har nemlig en solid og kjekk klips som enkelt festes der du ønsker.

POPnano har Frontiere Silicon dab-chip. Det betyr at mottaket av dab og dab+ er svært godt. Det er 3,5 mm hodetelefonutgang. I den kan du koble medfølgende hodetelefoner, andre hodetelefoner eller linjekabel (3,5 mm) til eksterne høyttalere, bilstereo eller anlegg. (Husk at antennen i så fall ligger i kabelens skjerming og denne bør ha god kvalitet.)

POPnano har norsk språk i menyer og display og selvfølgelig norsk bruksanvisning. Det er enkelt å bruke de intuitive menyene. Den spiller kontinuerlig i ca 8 timer på hver opplading og ladekabel til USB-port følger med.

POPnano kommer i fem friske farger, sort, hvit, gul, rosa og oransje. Lyden i POPnanos medfølgende hodetelefoner blir av de fleste bedømt til å være svært god, men er du en skikkelig lydentusiast, vil vi anbefale deg å benytte dine egne favoritt-hodetelefoner, – slik vi anbefaler lydentusiaster med alle lommeradioer.

Det å gå/sykle til jobben og å trene har aldri vært morsommere!

Les mer om POPnano her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.