PIONEER X-HM31DAB-K – anlegget man får lyst på!

PIONEER X-HM31DAB-K

Lekkert og kompakt stereoanlegg med imponerende egenskaper.

Med dette mikrosystemet kan du avspille musikk og video fra mange forskjellige kilder. I tillegg til å ha en integrert, frontmatet CD-spiller og en FM RDS-tuner har X-HM31DAB en USB inngang foran for å gjøre det enkelt å avspille MP3- eller WMA-lyd fra en minneenhet med optimal kvalitet. Du kan tilkoble din iPhone (inkludert iPhone 5), iPod, iPad eller iPad mini via USB. Du setter ganske enkelt din iPod eller iPhone i den eksterne holderen for i-utstyr mens du lytter. Systemet har en samlet utgangseffekt på 60 W og kan også avspille DVD-er, også med HDMI-signaloverføring.

Viktigst av alt for oss i Radiobutikken.no, anlegget har dab og dab+. Derfor får du tilgang til mellom 20 og 40 digitalradiokanaler (avhengig av hvor du bor i landet). Du kan tilkoble din iPod eller iPhone via en direkte digital tilkobling foran for å oppnå bedre lydkvalitet. X-HM31DAB har en rekke praktiske funksjoner, som automatisk avslåing, klokke/timer og sovefunksjon.

Les mer om anlegget her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..