Klassikeren Geneva Model S med DAB og Bluetooth!

Geneva Model S

Geneva Model S har DAB/DAB+/FM og Bluetooth. Her kan du trådløst overføre musikken fra feks telefonen, datamaskinen eller nettbrettet ditt. Geneva Sound System Model S DAB BT byr på det beste av lyd, kvalitet og design i sin klasse. Her finner du det nye TouchLight knappevalget, en ny Bluetooth-tilkobling for trådløs overføring av musikk og en digital klokkeradio. TouchLights lyser opp ved berøring og gir deg full kontroll.

Geneva Sound System Model S DAB er den minste i Geneva famlilien. Likevel en tøffing med stor lydgjengivelse. Financial Times beskriver den som ”absolutt herlig – og vakker, et storslagent produkt jeg bare vil stryke over og ikke minst lytte til den sveitsiske presisjonen.”

Du kan koble til en ekstern lydkilde (aux-linjeinngang på baksiden) og du kan benytte deg av ekstern antenne (radioen har f-connector). Det er veldig gunstig for alle som bor i områder med marginal dab-dekning. Du kan selv velge om du vil bruke stativet eller ikke (medfølger).

Les mer om Geneva Model S her!

2 kommentarer om “Klassikeren Geneva Model S med DAB og Bluetooth!

    • Hei Ole Herman,
      Radiobutikken.no selger kun POP. Dersom du har en POP radio kan vi hjelpe med de fleste ekstra-deler. Andre merker har vi dessverre ikke tilgang til.
      Velkommen til Radiobutikken.no

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..