Lekre Noxon Nova – lydsenteret for entusiaster!

Skjermbilde 2015-07-30 kl. 12.37.06 Noxon_bildeNoxon_eske

Lekkert lydsenter med DAB, DAB+, FM, Internett, Bluetooth, streaming, USB og diverse linjeinnganger og utganger. Eksklusivt design. En radio for radioelskere.

Du elsker musikkstreaming – vi har løsningen! Spill all musikken din fra smarttelefonen, nettbrettet, via line-in, USB eller fra alle Bluetooth-kompatible enheter direkte til NOXON NOVA og nyt den perfekte stereolyden. Det stilige utseendet til NOXON NOVA er designet av den prisbelønte designeren Bernhard Geisen, behandlet med børstet aluminium og høykvalitets treverk. Høyttalerne er dekket med tekstil og subwooferen er integrert i bunnen av NOXON NOVA.

Den har supert radiomottak trippel-tuner DAB+, FM og nettradio, TFT-fargeskjermen på 3,2 tommer har lyssensor og den viser programrelatert informasjon og lysbildefremvisning i krystallklar kvalitet. Navigasjonen er så lett som en lek. Dreieknappen med push-funksjon tar deg gjennom de ulike stasjonene og den ergonomiske tilbake-knappen bringer deg til det forrige valget raskt. På den måten kan du navigere gjennom de forskjellige menyinnstillinger på sekunder.

Den høye kvaliteten på fjernkontroll gjør at den passer godt i hånden og gir en enkel navigering. Drift av NOXON NOVA via APP er også mulig og gir mange ekstra funksjoner.

Les mer om Noxon Nova her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..