Pure Evoke D4 – praktisk DAB-radio med Bluetooth

PureEvokeD4

Pure Evoke er en prisbelønnet radioserie. Nå har digitalradioveteranene PURE lansert Evoke D4 med Bluetooth. Det betyr at du nå, i tillegg til alle de tilgjengelige dab, dab+ og FM-kanalene, også kan høre din egen musikk fra smarttelefon, nettbrett eller computer.

Pure Evoke D4 har god lyd. Med digitalradioens fordeler kan du glede deg over en lang rekke kanaler og tekstbeskjeder i displayet som forteller deg om sangtitler, artistnavn, programledere, sportsmeldinger, nyheter og vær blant mye annet (avhengig av hva kringkasteren sender til enhvert tid).

Evoke D4 med Bluetooth kommer med fjernkontroll. Du kan lagre 30 favorittkanaler og du får kjøkkenur, innsovningsfunksjon og klokkeradio med tone- eller radioalarm og med berøringsfølsomt håndtak som lar deg snooze. Du får også inngang for ekstra lydutstyr (iPod f.eks.) og linjeutgang for ekstra høyttaler.

Husk at hvis du også bestiller den oppladbare batteripakken, Pure ChargePAK F1, kan du benytte radioen helt uten ledning.

Lyd og Bilde ga 5 stjerner til Pure Evoke D4 og begrunnet det med å si at den har «God lyd, utmerket DAB-mottak og Bluetooth gjør den til en praktisk leverandør av nyheter og bakgrunnsmusikk».

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.