Stilige REVO SuperSignal med hvit pianolakk

SupersignalHVIT

Med REVO SuperSignal får du tilgang til god lyd og masse underholdning fra DAB and DAB+ sendinger, såvel som FM med RDS. Bluetooth® har den også, noe som betyr at du helt trådløst kan strømme musikk fra din smarttelefon, iPad eller annen Bluetooth-enhet. SuperSignal har CSRs aptX®-teknologi og derfor vil lyden du strømmer fra enheter som støtter dette, bli i CD-kvalitet.

REVO SuperSignal er også en ypperlig radio for soverommet. Full klokkeradiofunksjon er inkludert. Du kan stille klokkeradioens to alarmer individuelt, og hver av dem kan gå enten en gang, hver dag, kun ukedager eller kun i helger. Du får også både innsovningsfunksjon og slumrefunksjon.

REVO SuperSignal har et fantastisk kvalitetsuttrykk som lett fanger oppmerksomheten i rommet. Fronten er laget av anodisert T6 aluminium og bakplaten er av presset stål. REVO SuperSignal leverer fantastisk lyd som også magasinet Lyd og Bilde har fremholdt som en av grunnene til å gi den en «Spesiell anbefaling».

Hvis du vil koble til eksterne lydenheter kan du gjøre det via AUX-inngangen. Du kan lagre favorittkanaler både på selve radioen og på fjernkontrollen. REVO SuperSignal er veldig enkel å bruke, displayet er stort og tydelig og den ser helt utrolig stilig ut.

Les mer om spesifikasjonene her! 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.