TILBAKEKALLING AV PINELL GO/PINELL GO+

Pinell: «Vi har oppdaget en produksjonsfeil i batteriet på Pinell GO/GO+ som i sjeldne tilfeller kan forårsake overoppheting. For din sikkerhet tilbakekaller vi derfor alle GO/GO+ radioer som er solgt fra mai 2013 til september 2015. 

Kundesikkerhet er øverste prioritet for Pinell, og vi har derfor frivillig besluttet å tilbakekalle produktet. Vi ber deg om å trekke ut stikkontakten på din GO/GO+, slutte å bruke radioen og følge instruksjonene for tilbakelevering nedenfor. Du vil få din radio i retur med nytt batteri.

Noen kunder har allerede fått radio med nytt batteri. I tillegg er vi i full gang med å sende ut radioer med nye batterier til alle våre forhandlere. Disse radioene har et «2016»-klistremerke på undersiden og på esken, og trenger ikke sendes inn.«

Denne linken sender deg til Pinell sine hjemmesider. Der kan du lese mer og/eller fylle ut et skjema(postlapp), slik at du kan sende din Pinell Go/Pinell Go+ kostnadsfritt inn til Pinell: http://ttmicroretur.azurewebsites.net/

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..