REVO SuperSystem – prisvinner allerede før lansering!

REVOsupersystem

REVO SuperSystem er et unikt underholdningssenter som gir deg tilgang til alle plattformer. Dette er HiFi helt utenom det vanlige! REVO SuperSystem er et moderne musikksystem som kombinerer tradisjonelle håndverksverdier og materialer av høy kvalitet, med neste generasjons heldigital teknologi, super og fyldig akustisk ytelse og prisvinnende industridesign.

SuperSystem dekker alle behov. Radio fra hele verden, tilgang til din personlige musikksamling og en nesten grenseløs tilgang til sanger fra verdens ledende musikk-strømmetjeneste. Takket være den integrerte UNDOK-teknologien kan musikken distribueres trådløst til andre, kompatible enheter rundt i hjemmet ditt og skape et sofistikert multiroom-system som du kan styre via en app på din iOS- eller Android-enhet.

SuperSystem er utstyrt for å motta en rekke radiostandarder, som DAB, DAB+, FM rds og Internettradio – med tilgang til mer enn 24.000 radiostasjoner fra hele verden. Men, musikken stopper ikke der. SuperSystems evne til å kommunisere med eksterne musikkilder er vanskelig å overgå. Nettverks-lyd og WLAN-teknologi tillater trådløs lydavspilling fra eksterne datamaskiner og musikkservere. Bluetooth med aptX leverer musikkstrømming i CD-kvalitet fra smarttelefoner, nettbrett etc. og Spotify Connect kompletterer det hele ved å gi tilgang til mer enn 24 millioner sanger fra Spotify-arkivet.

SuperSystem er laget av de fineste materialer og komponenter. Trekabinettet med anodisert aluminium og stål-finish står fint i stil med den avanserte elektronikken som befinner seg på innsiden. Det grafiske OLED-displayet  og den enkle meny-manøvreringen med joystick gir et moderne trekk mens to 3,5 tommers BMR høyttaler-elementer og integrert, aktive subwoofer leverer 80w med klar og nydelig lyd, med fyldig bass, som fyller rommet.

REVO SuperSystem er ventet på lager ca. 20. september. Det kan være lurt å bestille din idag, slik at du er sikret levering!

Les mer om REVO SuperSystem her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.