ACX aDABter – DAB+ i bilen din!

Skjermbilde 2015-09-15 kl. 11.12.00Skjermbilde 2015-09-15 kl. 11.11.49

Mange vil kjenne igjen ACX aDABter. Tidligere kjente vi dette adapteret som Tiny Audio C1 og Radiobutikken.no har solgt mange av disse til fornøyde kunder

ACXs versjon er oppgradert med bedre fjernkontroll og ServiceFollowing. Det siste betyr at radioen automatisk skifter til riktig kanal når du kjører på kryss av fylkesgrenser og hører NRK P1s distriktsendinger.

ACX aDABter er et avansert adapter som er enkelt å bruke. Det mottar alle DAB/DAB+ signaler i luften og overfører lyden til bilens eksisterende lydanlegg. Adapteret er trådløst og det har auto-tune. På fjernkontrollen er det plass til fire forhåndsvalgte favorittstasjoner med direkteknapp. Stasjonsnavn, sangtitler og annen tekstinformasjon (DLS) overføres til bilens radio og synes der du ser RDS-teksten på FM-sendinger.

Adapteret har AUX-inngang, slik at du kan koble til en ekstern lydkilde. 3,5 mm AUX-kabel følger med. Det gjør også glassklebeantenne for montering på bilvindu. (OBS! Ikke monter på steder med filter i glasset. Da stenges signalene ute.)

Les mer om adapteret her!

5 kommentarer om “ACX aDABter – DAB+ i bilen din!

  1. Eg ser både annonser og testar som seier at denne adapteren er «enkel å montera». Er monteringsanvisninga tilgjengeleg på internett nokon stad slik at eg kan vurdera sjølv kor enkelt det er før eg evt går til innkjøp? For eksempel på produsentens internettsider?

    • Hei Jan!

      Takk for spørsmålet:) Jeg har sendt en mail til produsenten og spurt om jeg kan få brukerveiledningen elektronisk. Hvis jeg får din mail-adresse, så videresender jeg den gjerne til deg når jeg får svar.

      Vennlig hilsen Radiobutikken

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..