Tiny Audio M7+ – det supersmarte DAB-adapteret!

Skjermbilde 2015-09-15 kl. 11.21.10

Supersmart adapter som gir deg DAB, DAB+, FM rds, Internettradio, Spotify Connect og DLNA-streaming til stereoanlegget du har fra før. Enkelt å sette opp. Du trenger bare en linjeinngang.

Dette er Tiny Audio M7+. + skiller seg fra vanlige Tiny Audio ved at den har Spotify Connect i tillegg til dab, dab+, fm, internettradio og DLNA-streaming.

Tiny Audio M7+ er et digitalradio-adapter som gir dab, dab+, Spotify Connect,fm rds, internettradio og DLNA-streaming enkelt på anlegget du har fra før!

Med Tiny Audio M7+ får du enkelt tilgang til alle verdens radiokanaler på dab, dab+, fm og internettradio.I tillegg får du mer enn 20 millioner sanger fra Spotify inn i stuen (forutsetter Premium-abonnement fra Spotify. Dette er IKKE inkludert.) Adapteret har både optisk og analog  utgang. Fjernkontroll følger med. Det gjør også strømforsyning, lydkabel (RCA til inngang stereoanlegg, 3,5mm minjack til utgang M7+), ekstern trådantenne og batterier til fjernkontrollen.

Tiny Audio M7+ er enkelt å bruke. Enheten går på 6v. Menystrukturen er lett å bruke. Enheten kontrolleres med fjernkontrollen. Du kan programmere favorittstasjoner (10 stk) på fjernkontrollen. M7+ har også klokkealarmfunksjon og kan slå seg på til ønsket/programmerte tidspunkt. M7+ har en enkel guide som hjelper deg til å koble til ditt trådløse internett (WiFi) første gang.

Du kan sette opp M7+ mot en musikkserver og du kan benytte Frontier Silicons internettradioportal på internett.

Du trenger ikke ha radio på anlegget ditt fra før. Det eneste du trenger er en linjeinngang på forsterkeren. Medfølgende kabel har RCA (rød og hvit, standardplugg), men her finnes det overganger i markedet dersom du ikke har RCA på din forsterker. Du finner slik overgang under tilbehør. Med den overgangen kan du feks benytte Tiny Audio M7+ på en fm-radio med 3,5 mm minijack AUX-inngang  (feks eldre Tivoli-modeller).

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..